С ново работно време посреща от началото на този месец своите пациенти и клиенти Медицински център „Медика Експерт”. Промяната е направена основно за удобство на хората и е съобразена с традиционните русенски жеги през летните месеци, съобщиха от медицинското заведение.

Процедурите вече се провеждат в периода от 7.30 до 19.30 часа в помещения, където температурата се контролира, и не е горещо.

Така ще се даде възможност на хората с хронични заболявания и сърдечни проблеми да проведат рехабилитацията си във време, когато е по-хладно навън. Промяната ще е от полза за активно работещи, които искат да проведат процедури в МЦ „Медика Експерт”.

От промененият график в центъра могат да се възползват и хора, които са предпочели да се отдадат на релакс и отделят време за да моделират тялото си.
Във Възстановителния център на „Медика Експерт”, се предлага пълен пакет с разкрасителни процедури. Изключително популярни са антицелулитните масажи, които могат да бъдат ръчни или апаратни. Възможно е да се съчетаят двата вида. Този тип масажи може да бъде успешно съчетан с детоксикатор и с изготвена от физиотерапевтите индивидуална фитнес програма. В комбинация с подводен масаж в тангенторни вани, се постига по-добро извайване на тялото. Могат да бъдат направени и процедури с целутрон, който стимулира определени зони. Това помага за изчистване на токсините от организма, разграждане на мастните депа и стягане на тялото.

Популярен в последните месеци е Осцилаторът, с който може да се направи, както антицелулитна процедура на ръцете и бедрата, така и лифтинг на лице. Особено подходящ е за заличаване на тъмни кръгове и торбички под очите и цялостно освежаване на кожата.
При използване на пакетни услуги, клиентите на центъра използват отстъпка.