Усещам много силно подкрепата от всички онези непознати хора, които продължават да ми пишат. Това е нещото, което ме крепи, заяви Красимира Иванова, майка на 4-годишния Паоло, който беше прегазен от джип в пешеходна зона в центъра на Стара Загора, пред bTV.

Точно преди седмица стоях на дивана и гледах дечицата ми, които си играеха покрай мен и бях чувала само, че има майки, които страдат. Точно като всички, които в момента гледат. Бях гледала, че има такива майки. Плакала съм с тях, подписвала съм се в подписки и ето че днес съм на тяхното място. Чувството за вина, че не съм направила нещо повече, ме изгаря отвътре. Молбата ми е да не оставяте някой друг да ви отнеме любовта, продължи почернената жена.

„Ние можехме да направим нещо повече, можехме да подкрепим тези жени, които преди нас са преживяли такова нещо“, самообвинява се тя.

Красимира призова хората да продължават да ги подкрепят в каузата да се променят нещата по пътищата.

Майката обясни, че сестричката на Паоло е получила помощ, за да се справи със загубата на братчето си и да може да порасне като здраво момиче. „Анжела със сигурност не е добре“, обясни тя.

Бих казала (б.р.- на Георги Сапунджиев, водача, който прегази Паоло), че когато човек греши, той трябва да каже, че е готов да понесе наказанието си. А това в момента не се случва, това е продължението на цинизма, оплака се Красимира Иванова.