Видеокадри улавят последните 20 секунди от живота на каскадьора на Джеймс Бонд - Марк Сътън. На тях се вижда как той показва жест непосредствено преди смъртта си. Видеото е заснето от вътрешността на хеликоптер, докато Марк се готви да скочи от него. Сърцераздирателният запис е разпространен със съгласието на семейството на 42-годишният мъж.
Каскадьорът стана по-известен, след като събра овациите по време на Олимпийските игри в Лондон. Той е считан за един от 23-мата "wingsuit" пилоти от световна класа. Известният спортен канал Epic TV e един от организаторите на събитието "HeliBASE 74", в което участвал Сътън.

"Когато Марк почина, ние бяхме съсипани и решихме да се откажем от целия проект, но другите пилоти ни показаха, че най-добрият начин да помним Марк е като правим това, което той би искал да направи и решихме да продължим. "Знаехме, че ще бъде трудно за близките му, така че преди публикуването на конкретния епизод ние поискахме съгласието на семейството му.

Видеото от трагичния скок е заснето в първия ден на събитието. На него се вижда как Марк посочва жест с палец, след което скача. Свидетел на ужасяващия инцидент е бил друг "wingsiut" пилот, който скочил след него - "Всичко стана много бързо, просто не можех да повярвам. Той познаваше терена много по-добре от мен. Всички сме много разстроени", коментира той.