В сърцето на кв.“Здравец“ стотици русенци ежедневно намират уютна атмосфера, вкусни обедни менюта, романтични вечери и среднощни забавления. Това е така, защото комплекс „Радилон“ вече десет години доказва своята преданост към клиента. Персоналът се старае да удволетвори и най-изтънчения вкус на клиентите и да докаже, че „Радилон“ е синоним на отлична кухня, перфектно обслужване и достъпни цени.
В днешно време, във все по-динамично развиващото се ежедневие, в забързания начин на живот и силната конкуренция трябва непрекъснато да се питаме какво трябва да се промени и кое може да се подобри, за да продължаваме да удовлетворяваме и най-капризните ни клиенти. За нас едно заведение е преди всичко кухня, обслужване и цялостна атмосфера. Ние работим денонощно, за да постигнем перфектното съчетание на тези три елемента, създаващи имиджа на комплекс „Радилон“, казва управителят Борислав Минев.
Тъй като всички очакваме с голямо вълнение и нетърпение горещото бразилско футболно лято, в лятната градина е инсталирана система за водно охлаждане с мъгла, която понижава температурата на въздуха с около 10 градуса. Така на прохлада на видеостена и плазми клиентите ще могат да наблюдават мачовете през горещите дни и нощи от 12 юни, докато пийват наливна бира и хапват барбекю ястия от пилешко и свинско месо, риба и зеленчуци. Лятната барбекю-тераса има 150 места, а градината е с капацитет 80 места. Двата летни къта са хитът на комплекса през този сезон, тъй като са подходящи за бизнес срещи, обеди, вечери, организирани семейни и фирмени поводи.
В механата, която е с капацитет 120 места, се правят сватби, кръщенета, фирмени празненства, рождени дни, семинари. За прекрасното настроение на гостите на заведението, освен раздвижения интериор, допълнително се грижи и добре подбраната жива музика. Както готвачите се грижат за добрия апетит на клиентите, така и оркестърът си подбира репертоара според техния вкус. Музиката, веселието и танците спират, когато посетителите решат.
В кафе-ресторанта има 80 места. С десетгодишната си история той се наложи като едно от най-добрите заведения в Русе с уютната си и стилна обстановка, отлична кухня и достъпни цени. На това място стотици русенци споделят трапезата си с близки и познати на семейни празници и на организирани вечери, уточнява Минев и допълва, че комплексът има ново интернет лице www.radilon.bg., на което се приемат резервации със съответното меню по избор на клиенти.
„Радилон кетъринг“ е електронна система за поръчка и доставка на прясно приготвена храна в Русе. До дома, офиса или на парти и тържество системата за кетъринг е на разположение на своите клиенти всеки ден от 8 до 1 часа. В менюто има над 500 артикула, а плащането се извършва с кредитна или дебитна карта.
Здравословният начин на живот става все по-важен, но и все по-труден за водене от повече хора, които са унесени в забързаното ежедневие, посочва Минев. Затова „Радилон“ инвестира в здравето на клиентите си, като приготвя храната с най-модерния конвектомат в града „Rational SCC“. Той имитира условия на печене, пържене, варене, но без употребата на мазнини, като вкусовите качества на храната се запазват.
Освен традиционните крехки ребра, които много русенци харесват в „Радилон“, заведението ще ви изненада и с някои интересни предложения, подходящи за компании, като Паралията, която съдържа 3.5 кг пилешко и свинско месо, наденички, джолани, зеленчуци, ребра и други вкуснотии, поднесени на специално изработен поднос. В лятното меню има и морски дарове, ризото, пресни лозови сармички с кисело мляко, копър и чесън, хрупкави пилешки флейки в специална паната.