Благоевградчанката Жаклин Докова ,която се самоуби ,избирайки най-жестоката възможна смърт  - да легне на релсите и търпеливо да чака идващия влак, ще бъде погребана утре на обяд. Нелепият финал на младия й живот потресе всички, които я познават. Близките й са в шок от случилото се, те разбраха за смъртта й късно вечерта във вторник".

Всичко тръгна от двама измамници,строителни предприемачи от Благоевград, които я накараха да си плати на "зелено" 50 000 лева за жилище на ул. "Иван Гарванов" в кв. Грамада, пише struma.com. Когато построиха кооперацията, дадоха на Жаклин апартамент, съвсем малък и не този, за когото бе платила, нещо като гарсониера, със стаи кутийки, тя направо се поболя, заведе дела, стигна чак до София, но здравето и съвсем се съсипа. В същото време и нещата със съпруга й, урологът д-р Котев също не вървяха. Разводът и се отрази много зле. Жената направо се срина. Детенцето й Костадин растеше красиво и умно, вместо да му се радва ,гледай какво направи, разказа близка приятелка на Жаклин.

Докато чакала апартамента си, Жаклин обикаляла квартири, но нито за миг не изостави детето си, каза още жената.

Съседи на Жаклин припомнят, че майка й е свършила по същия начин под влака, така и не се разбрало защо жената загинала така.Тогава Жаклин била много малка.
Тежка депресия е причина за самоубийството,тя е продължавала с години. Жаклин се е лекувала известно време, но напоследък- не. Така низ от тежки житейски събития отключили у иначе интелигентната Жаклин болестно състояние, довело до категоричен отказ от живот.

Както съобщихме, Жаклин легна на релсите и бе прегазена от влака София- Петрич завчера около 22.30 часа.

Тя е родена през 1970 година и е навършила 44 години ./ първоначално бе съобщено, че е на 37 г./