Ненавършило 19 години момиче с 9 месеца стаж зад волана направи тежка катастрофа, но за късмет тя и четиримата й спътници в колата се отърваха с леки наранявания.
Пет минути след полунощ вчера. И.Д. карала пежото си от Русе в посока Николово, когато на пътя до Хаджигеновата чешма на пътя излязло диво животно. В стремежа си да го избегне младата шофьорка свила рязко вляво, но колата се ударила в бетонната колона на жп моста и се обърнала през таван по посока Хиподрума. Водачката, жена на 26 г. и двама младежи на по 21 г. са получили натъртвания по телата и леки наранявания. Друго момче на 21 г., което се е возило на задната седалка, е със счупен нос.
На място са изпратени две линейки, които са транспортирали петимата до болницата. След преглед те са отказали хоспитализация и са освободени.
Има и неофициална версия, че катастрофиралата кола е участвала в гонка и това е предизвикало белята, но тя не се потвърждава.
Час по-късно на почти същото място е станала верижна катастрофа с три коли. Ранени няма, от двата автомобила е изтекло масло и се наложило спасителният отряд на пожарната да обработи мазното петно с обезопасяващи материали.