Световните и родни звезди ще влязат в къщите на съдиите в поредния двучасов епизод на X Factor довечера (21.00 ч.). Джордж Левендис, Тони Карейра, Хилда Казасян и Белослава ще застанат до Саня, Мария, Любо и Заки, за да им помогнат да изберат най-добрите музикални таланти.
 
Освен среща с кандидатите и оспорваната музикална битка между тях, съдиите са подготвили на своите гости и интересни локации. Световноизвестният музикален продуцент Джордж Левендис, който пристигна у нас специално заради шоуто, ще бъде дясната ръка на Саня, а мястото, където двамата ще трябва да изберат най-добрите момчета, ще бъде... конна база. В полите на Витоша пък Мария Илиева ще заведе латино звездата Тони Карейра – как двама изпълнители, пели в дует, ще оценят именно дуетите и групите, ще разберем довечера? Джаз и селска идилия – така можем да определим атмосферата, в която Любо ще посрещне талантите от своята категория – момчета и момичета над 25 години. Неговата дясна ръка ще бъде Хилда Казасян, а мястото на срещата – луксозна вила в село до София. Отново джаз, но съчетан с екстремен елемент, ще видим при четвъртия съдия Заки. Фен на екстремните усещания, той ще се качи на моторна лодка, а до него ще застане неговото откритие Белослава. Двамата ще посрещнат групата на момичетата, където решението се очертава да бъде особено трудно. 
 
Как ще се представят кандидатите в етапа преди големите концерти? Дали задача няма да провали някой от участниците? Дали някой няма да бъде на ръба да се откаже от шоуто? Всичко това ще разберем в двучасовия епизод довечера от 21.00