С йога на открито изпрати лятото Коцето-Калки в деня на есенното равноденствие - 22 септември. Певецът избра оживения център на София, за да се зареди с положителна енергия за предстоящия 3-месечен престой в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ. Двамата с неговия индийски учител Сандийп Сатия Дев Йоги събраха последните летни слънчеви лъчи преди астрономическата есен. Към тях се присъединиха любители и случайно преминаващи.
Коцето-Калки практикува хата йога и медитация от дълги години. Твърди, че докато мечтите на приятелите му в тийнейджърските години били да заминат за Америка, той искал да посети Индия. За щастие, след време това се сбъднало.
“Йога е добра за всеки. Добра е за децата, за учениците, студентите, а също за хората, които работят пред компютри в офиса. Добра е за всякакви професии. Особено полезна е за спортистите. Най-хубавото в йога е, че тя не се нуждае от много място и от специални условия или уреди. Трябва просто една постелка. Човек може да практикува йога дори в самолета”, обяснява учителят Сандийп.
Калки е сред 15-те избрани звезди на шоуто МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ, които ще живеят и репетират заедно пред очите на зрителите в продължение на  следващите три месеца. Дали йогата ще му помогне да спечели музикалния сблъсък, ще видим от 24 септември в ефира на TV7.