И тази година „Мол Русе“ ще подари на всички деца един незабравим първи юни, съобщиха от търговския център. Денят на детето 1 юни ще бъде изпълнен с игри, положителни емоции, приятни изненади и много награди.
Най-забавната Детска олимпиада ще започне от 10:00 ч на източния паркинг. Малчуганите ще могат да участват в оспорвани съревнования, незабравими надпревари и творчески задачи, като шампионите ще бъдат възнаградени подобаващо.
Хипермаркет „Карфур“ ще предлага специално детско меню за всички малчугани, които ще имат нужда от подкрепа с вкусна храна.
От 12 до 14 часа шахматните запалянковци ще могат да премерят сили помежду си на втория етаж, където организаторите от Общинския младежки дом ще подготвят идеални условия за провеждането на първия шахматен турнир на територията на търговския център.
Любителите на изобразителното изкуство и фотографията са поканени на откриването на Първоюнска изложба, която ще бъде подредена на централния вход. Тя също се организира със съдействието на Общинския младежки дом.
Всички деца гости на ресторант „Ла Страда“ ще се забавляват на воля и абсолютно безплатно на батута в лятната градина на ресторанта. Киноманите пък могат да посетят детските прожекции, които „Синема Сити“ ще прожектира през целия ден. Началният им час е 11:00.
Кулминацията на този незабравим празничен ден ще бъде концертът на изпълнителя с най-слънчевото излъчване - VenZy, който ще поздрави всички малки и пораснали деца. Участието му не е за изпускане, а началото на концерта е в 14:00 часа на източния паркинг в „Мол Русе“.