Шивачка бе принудена да се изправи в съда срещу най-добрата си приятелка, с която споделяла всичко. Казала й дори ПИН-кода на картата, по която си получавала заплатата. Доверчивата жена изобщо не подозирала, че приятелката, с която били неразделни, ще я обере до шушка.
Това накратко е историята, която вчера трябваше да се разглежда от Русенския окръжен съд. Срещу Бахтишен А. е повдигнато обвинение, че е източила от картата на колежката си 2000 лева, колкото имало в сметката. А после така и не ги върнала.
Делото не тръгна, защото самата подсъдима не се яви. Но пък шефката й беше в залата, тъй като е призована като свидетел. И тя обясни, че преди няколко дни Бахтишен внезапно била приета в болница и я оперирали по спешност заради спукан апендикс. Така делото се отложи. Съдебната история ще получи развръзка най-вероятно през октомври, а кога обраната приятелка ще си види обратно парите, е друг въпрос. Жената бе готова още вчера да подаде граждански иск срещу вече бившата приятелка, но също ще трябва да изчака оздравяването й.