Прекрасен слънчев неделен ден. Ден като ден за рибарите, събрали се около яз. "Копринка". Нещото което най-много ги вълнува в този ден е дали ще кълве рибата, а не евроизборите, предаде БГНЕС.

"Евро шарани има по целия бряг" шегува се единият от рибарите. И продължава възмутено да говори: "на хората им омръзна от лъжи, от измами, корупция, тя цялата държава е лъжа вече. Поне сме на чист въздух сред природата. Това ще ни остане, утре пак сме на работа." Допълва той.

Друг рибар вади дребна каракуда от препълнения язовир и казва, че дълго е чакал този ден след близо двумесечната забрана за риболов. "На първо място риболовът, и след риболова - избори. Удоволствието преди всичко, после малко политика".

Язовирът край Казанлък се оказа притегателно място освен за рибарите и за любителите на водните спортове и за хора, решили да се възползват от хубавото време, да си направят пикник на открито.

Все пак рибарите не заявиха категорично, че няма да гласуват, оставиха си вратичка за по-късен час да упражнят конституционното си право на глас.