Освирепял мъж ръгал бясно с кухненски нож жена си. А.Г. се оказала с няколко рани на устните, одраскване и кръвонасядане по лицето, порезни рани на гръдния кош, предмишницата и наранявания на лявата ръка. След като видял, че съпругата му кърви обаче, бесовете напуснали мъжа и той веднага я закарал в болницата и признал какво е извършил. Заради признанията започнатото досъдебно производство срещу него било прекратено.
Цялата драматична сцена се разиграла, докато дъщеря им спи в съседната стая, но писъкът на майка й веднага я събудил. Инцидентът е от февруари 2009 година, но сега намушканата жена претендира обезщетение от бившия си вече съпруг за нанесените травми и тормоз. Веднага след кървавата случка тя се изнесла заедно с детето си в дома на майка си. Не можела да се храни нормално, нито да говори през първите седмици от възстановяването й. Според слухове драмата се разиграла заради съмнения в изневяра на жената. Факт обаче били крайно изострените отношения между съпрузите в последните години съвместен живот.
А.Г. поиска 8000 лева обезщетение за преживените мъки и страх. Съдът обаче коригира сумата на 5000 лева. Решението е на първа инстанция.