Назначението на Вики Политова като главен оперативен директор и заместник-председател на управителния съвет на "Нова Броудкастинг Груп" вся смут в медията, тъй като не е ясно с колко точно власт ще разполага тя. Към този момент неофициално се твърди, че Политова ще отговаря за маркетинга и рекламата, а гръмката титла е за да не изглежда, че е слязла надолу по кариерната стълба.

В случай обаче, че на Вики Политова действително са възложени отговорностите, които постът й предполага, възможно е едни от първите, които ще напуснат Нова телевизия, да са братя Халваджиян заедно с всичките си предавания.

Магърдич и Джуди Халваджиян влязоха в остър конфликт с Политова, докато тя беше председател на управителния съвет и генерален и изпълнителен директор на bTV Media Group.

През пролетта на 2012 се разрастна скандала във връзка с опитите за цензура от страна на bTV върху продуцираните от Джуди Халваджиян предавания "Господари на ефира" и "Пълна лудница". Двете предавания бяха свалени от ефир, а малко по-късно стана ясно, че bTV са купили лиценза на италианското предаване Striscia la notizia, прототип на "Господари на ефира".

Заради скандала, ръководство на bTV в лицето на Политова призова Маги Халваджиян да се оттегли от проектите си „България търси талант“ и сериала „Седем часа разлика“. Братята напуснаха медията и се преместиха в Нова телевизия, но сериалът остана недовършен,

"На този етап нямам коментар", каза Джуди Халваджиян.