Русенският лидер по асортимент на строителни материали „Стедия“ започва да предлага и сандвич панели на италианската „Изопан“, научи „Утро“. Стенните и покривни панели се отличават с висока степен на топлоизолация и херметичност на сглобките. С тяхна помощ разходите за топлинна енергия и емисиите на CO2 могат да бъдат значително намалени.
„Изопан“ е едно от основните имена в индустрията на сандвич панелите в Европа с фокус върху продуктите и иновативните услуги. Панелите се изработват от предварително полирана стомана, алуминий и мед, на изключително достъпна цена.
Геометричните и статични характеристики на продуктовата гама позволяват нанасяне върху покриви и стени, които се приспособяват лесно и са изключително естетични. Сандвич панелите са лесно сглобяеми елементи, които се състоят от два слоя стомана с цветно покритие и изолационно ядро между тях, което може да бъде минерална вата, полиуретан, PIR или стиропор. Използват се за фасади, покриви, преградни хладилни камери, преградни стени и тавани. Подходящи са и за използване в строителството, за хранително-вкусовата промишленост  и специални приложения като чисти стаи.
Визията и качеството на панелите напълно оправдава фирменото кредо на „Стедия“ - „Избираш качество-получаваш красота“.