Истински холивудски екшън се е разиграл снощи на пътя Сталийска махала - Лом. Джип „Ауди" се движел към Лом, когато го настигал лек автомобил от същата марка. Двете коли се изравнили и спрели. Тогава от лимузината изскочили трима мъже, които с метални пръти потрошили джипа. В джипа пътували трима души от Монтана. Шофирал 36-годишният К.Д. Той спрял, защото забелязал светлинните сигнали от идваща зад тях кола. Тогава започнал екшънът. Резултатът е потрошени стъкла и огънат таван на джипа, като никой от пътниците в него не е пострадал.
Запознати твърдят, че джипът е на монтанския бизнесмен и бивш депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов. Побойниците пък били хора на известен ломчанин, който по неофициална информация вече дори е задържан.
Екшънът има пряка връзка с изборите, категорични са жители на Сталийска махала. В Сталийска махала вече се размахваха бухалки. Преди дни неизвестни пребиха в леглото му активист на ГЕРБ. Запознати смятат, че металните тръби са отговор на бухалките, пише tribali.info