В сряда вечер супергероите ще разиграят атрактивна пейнтбол-битка, а волейболния ас Евгени Иванов, ще подкрепи прякора си Пушката с безспорни доказателства. Забавната стрелба с цветни топчета ще превърне Александър Сано и Евгени в най-бързите войни в Базата, а високият 210 см. исполин, ще се окичи с бойната слава на тотален победител.

Супергероите ще играят не само за оцеляването си от цветни попадения, но и за капсулите с подаръци, които трябва да събират в хода на играта. Саното и Пушката отново ще се окажат най-сръчни в прибирането на капсули и ще се възползват от радостните подаръци-изненади.

Сашо ще се наслади на филмова прожекция в компанията на любимата си Нели. Евгени Иванов ще има романтична вечеря със съпругата си Маруся, която не е виждал от три месеца.

Дружинката в Базата се сдоби още с еротично списание и парти, а Сано великодушно подари спечеления от него телефонен разговор на Виктория Джумпарова. Манекенката сподели, че баща й е рожденник, а телефонното обаждане с поздравления за неговия празник, завърши с много сълзи.

Най-важната победа от играта на пейнтбол обаче, беше капсулата с имунитет, която отиде в ръцете на Евгени Иванов – Пушката. Този късмет го прави сигурен финалист в последната битка на 17-ти май, когато зрителите ще определят големия победител в Къртицата 2.

На финалната права в събота ще се явят трима финалисти, един от които е Къртицата. Другият ще бъде Пушката. Кой е третият играч – кулминацията на риалити играта предстои наживо в събота по TV7.