От началото на тази седмица в магазините на VIVACOM клиентите вече могат да закупят флагмана при смартфоните, Sony Xperia™ Z2, и новия таблет на Sony - Xperia™ Z2 Tablet.

Най-добрият първокласен водоустойчив смартфон на Sony досега съчетава най-добрите технологии на японския концерн в областта на дизайна, звука, фото- и видео заснемането. Новият модел доразвива емблематичния OmniBalance дизайн на Sony и залага на висока степен на прахо- и водоустойчивост /IP58 сертификат/. В него са внедрени най-новите BRAVIA технологии, оптимизирани за мобилни устройства, а 5.2-инчовият Full HD TRIMINOS дисплей с Live color LED предлага най-широката палитра от богати естествени цветове с контрастно изображение. Смартфонът разполага с 20.7MP камера, съчетана с Exmor RS for mobile CMOS сензор за изображения, носителя на награди G обектив на Sony и интелигентен процесор за обработка на изображения BIONZ ™ for mobile. Новият, подобрен режим за видео заснемане, позволява перфектни кадри в 4K резолюция, а уникалните Xperia приложения предлагат иновативни начини за използване на камерата при снимане. Xperia™ Z2 работи под Android OS, v4.4.2 (KitKat). Той e снабден с най-новият четириядрен 2.3GHz процесор Qualcomm Snapdragon 801 и с мощна батерия с капацитет 3200 mAh. Sony Xperia™ Z2 се предлага на цена от 37.90лв./месец с тарифен план Net&Call XXL.

Sony Xperia™ Z2 Tablet е най-тънкият и най-лекият таблет на пазара и първият в света с Live color LED екран. В съчетание с 10.1“ IPS Full HD TRILUMINOS™, той осигурява най-ярки и естествени цветове на дисплея и перфектна острота на изображенията при всякаква светлина. Чистотата и високото качество на звука се дължат на първата в света дигитална технология за неутрализиране на шума. Xperia™ Z2 Tablet разполага с Qualcomm Snapdragon 801 2.3GHz четириядрен Krait процесор, което го прави най-мощния таблет на пазара в момента. Потребителите могат да се наслаждават на мултимедийно изживяване с детайлна графика и 3D игри благодарение на подобрените възможности на най-новия графичен процесор  Adreno 330. С висококачествената 8.15МР камера могат да се снимат видео клипове и снимки при всякаква светлина и условия. Таблетът е водо- и прахоустойчив и единственият на пазара с IP58 сертификат. Устройството може да бъде закупено от магазините на VIVACOM за 39.90лв./месец с план Traffic Unlimited XL+.