Екшън звездата Вин Дизел получи звезда на Алеята на славата в Холивуд.

46-годишният актьор показа меката си страна на отдаден семеен мъж, като по време на церемонията беше придружен от приятелката си, мексиканския модел Палома Химинес, дъщеря си и сина си. Родителите му Делора и Ървинг също присъстваха на големия му ден.

Облечен в черен раиран костюм и риза без вратовръзка, той сложи ръка на сърцето си, когато коленичи до звездата си на Холивуд булевард. Вин Дизел получава 2504-та звезда на Алеята на славата.

"Всички ме познаваха като самохвалко в Ню Йорк, защото не можех да си намеря никаква работа. Имаше нещо много съмнително в начина, по който изглеждам, което нямаше да ми позволи някога да получа Звезда. Но както казва дъщеря ми: "Мечтите наистина се сбъдват", заяви Вин на церемонията.

Звездата от "Бързи и яростни" получи плакета от колежката си в хитовата поредица Мишел Родригес. "Обичам Вин Дизел. Освен че е един от най-добрите ми приятели, този човек се осмелява да мечтае, когато хората забравят да мечтаят. Този човек гледа към невъзможното и казва: "Кога започваме?", сподели Родригес. По-късно в церемонията се включиха и актрисите Джордана Брюстър и Кейти Сакоф.

Новият филм на Дизел, научнофантастичният трилър "Ридик", ще излезе в кината тази седмица. Той е част от поредица, която започна през 2000 г. с "Пълен мрак" и продължи през 2004 г. с "Хрониките на Ридик".