Джазпевицата Хилда Казасян даде старт на дългоочакваното си турне Jazz & Me от любимия си град Русе. Пред препълнената зала на Доходното здание тя изпя най-ярките си композиции от последните 10 години, заедно с класически парчета и творби, написани и аранжирани от Христо Йоцов.

На сцената, издържана в артистична атмосфера, Хилда Казасян бе заедно с музикантите Христо Йоцов /ударни/, Михаил Йосифов /тромпет/, Живко Петров/пиано/ и Милен Кукошаров /пиано/. Именно с тях певицата е записала новия си албум Jazz & Me. Публиката имаше удоволствието да чуе и един нов сингъл по стихове на Добромир Славчев и музика на Христо Йоцов "Луди пеперуди". Композицията е предназначена за театрална постановка, която все още обаче не е реализирана.

Хилда Казасян обясни, че обмисля това турне от две години и е избрала за концертите си само театрални зали, защото те отговарят на концепцията й за изпълненията. След Русе тя ще представи Jazz & Me в още шест града – Бургас, Варна, Велико Търново, Стара Загора, Пловдив и София, където ще бъде финалът на 29 май.