Мис България удържа на думата си да съди модната редакторка Марина Мицич, която миналата седмица я нарече „платена проститутка”. Обидните думи и последвалият скандал, бяха излъчени в телевизионния ефир и това бе главната причина, Ивайла Бакалова да потърси услугите на адвокат и да заведе съдебно дело срещу Мицич.
Тази вечер в дейли епизода, супергероите ще се превърнат във водещи на Къртичи сутрешен блок, а главна роля ще има майстор-готвача Емил Каменов. Кулинарният гуру от Монтана ще шашне зрителите с пълноценни месни закуски, подправени с пиперливи изразни средства. Достатъчни ли са девет свински медальона, как се хвърлят в чинията и ще смогне ли да помага чиракът Александър Сано, не пропускайте да гледате довечера от 21.30 ч. по TV7. Прогнозата за времето ще бъде подробно разяснена от Евгени Иванов и Бориса, а звездите в хороскопа ще бъдат преброени от Виктория и Костя.
Телевизионните изяви на супергероите ще продължат с разиграването на японската версия на  Къртицата. Заселниците ще въведат подобаващ дрес код и ще станат гейши и нинджи, а секс-куклата Орнела ще отнесе всички копия на номинациите. Костя ще бъде японския Андрей Арнаудов, а сепукото ще се окаже традиционен финал на всяка игра.
Чаша със синя течност и малко бяло топче на повърхността, ще станат новия жокер, който ще предизвика различни тълкувания сред участниците в Базата.