Полската нимфоманка Аня, която щеше да поставя рекорд по секс с най-много мъже, втрещи всички с признание във Фейсбук. “Имам СПИН, сори!”, написа тя и хвърли в паника сексуалните си партньори. “На дъното съм, точно получих резултатите от теста. Заразила съм се. Извинявам се за проекта си да поставям сексуален рекорд. Извинявам се и на всички жени в Полша”, гласи статусът на Аня.

Написаното втрещи над 400 мъже, с които тя вече е успяла да прави секс. Веднага, след като прочели статуса, те започнали да пишат отдолу и да питат дали това не е някаква глупава шега. Аня побързала да ги отрезви: “Да, това е истина, болна съм от СПИН!”

Поледното изпълнение на Аня бе в Прага. Тя пристигна в чешката столица и призова всеки, който я пожелае, да заповяда в нощен клуб. Единственото изискване към мъжете бе да си носят презерватив и да платят 300 крони (около 22 лева). Независимо от шумната реклама единствените, които се навиха да правят секс с Аня, бяха двама мъже – платен за случая порноактьор и младеж на 22 години.