"Бяха направени някои грешки, но вече теглихме чертата и отношенията между мен и клуба са изчистени. Оставам в Борусия още една година", обяви нападателят на германския тим Роберт Левандовски.

Полският национал имаше желание да си тръгне от "Сигнал Идуна Парк" през това лято, но не бе пуснат от ръководството на клуба, което предизвика сериозно напрежение между двете страни. Левандовски обаче твърди, че всичко вече е забравено.

"Бяха направени някои грешки, но вече теглихме чертата и отношенията между мен и клуба са изчистени. Оставам в Борусия още една година. Моята позиция и тази на клуба се различаваха. Аз бях останал с впечатление, че ще ме пуснат да си тръгна през лятото. Ръководството взе решение, че е остана. Бях много разочарован и ядосан по-рано, но вече всичко е изчистено. Винаги съм казвал, че ще уважа контракта си", коментира голмайсторът на Борусия.

"Никога не съм искал да нарушавам договора си, въпреки че отстрани може да не е изглеждало така. Някои неща бяха извадени от контекста и използвани срещу мен и агента ми", допълни Левандовски, който има договор с вицешампионите на Европа до юни 2014 година.