"Знам, че ми подслушват телефона, но няма какво да чуят. Аз няма какво да крия и от кого да се крия. Какво ще чуят? Че за игрището ми трябва амониева селитра или кой да ми докара пясъка. Най-много това да чуят", казва в ексклузивно интервю в новия брой на вестник "ШОУ" бащата на Таки - Никос Аманатидис.

Дъщерята на Никос-Афродита, пък е омъжена за легендата на “Левски” Даниел Боримиров. Никос е бивш футболист на “Септември” (Сф) и “Трявна”. След това заминава за Гърция, където от 1980 до 1986 е треньор на “Докса” (Драма) и “Аполон” (Каламария). Връща се у нас и става шеф на женския баскетболен отбор на “Левски-Спартак” през 1990 г. Тимът в две поредни години (1993, 1994) е шампион на България. После се превръща в човека-клуб за “Люлин”. Благодарение на него отборът от най-многолюдния софийски жилищен комплекс продължава да съществува.

В интервю за вестника Никос е откровен за случващото се в семейството му и дава оценка на футболния отбор "Левски". Батков не може да управлява клуба, категоричен е спецът.