Веселин Нинов вчера сутринта имал предчувствие, че денят ще бъде хубав. Като тръгвал на работа, посегнал към закачалката да вземе шапка срещу слънцето и случил тази с логото на „Утро“, която спечелил в анкета на вестника преди няколко години за прозвище на футболистите от „Дунав“, когато отборът аха-аха да влезе в „А“ група.
Васил е страстен футболен фен, а сърцето му е разделено на синя и червена половина. Синята е за „Дунав“, а червената - за ЦСКА. Но да не се отклоняваме - вчера тръгнал за работа с шапката от „Утро“ и тайничко очаквал обаждане от вестника, защото знаел, че това е денят за тегленето на наградите от финалния кръг на Голямата лятна фиеста на „Утро“ и „Албена“, в която той участва без пропуск още от първия й сезон. И телефонът му звънна точно в 11.36 часа с новината, че печели ол инклузив уикенд с две нощувки за двама в „Албена“!
Аз съм редовен читател на „Утро“ още от първия му брой. Това е вестникът на Русе, от него се информирам какво се случва в града и района. Чета всичко - от политиката до спорта и участвам във всички игри, разказва Васил.
Участието му в щастливия кръг било поставено на изпитание. Заедно със съпругата си Красимира мъжът, който днес е част от КООРС и охранява общинската сграда на „Скобелев“ 46, тръгнал на почивка в Поморие, а там „Утро“ поне засега не се продава. Но намерил решение - поръчал да му купуват вестника всеки ден и като се върнали в неделя, пропуснатите броеве го чакали.
В понеделник сглобих верния отговор „Хотел „Нона“, във вторник го занесох в офиса на „Албена тур“ на „Княжеска“ 39, а в петък спечелих. Бях убеден, че това ще стане, каза вчера с усмивка късметлията.
Той е бивш офицер от авиацията с 23 години служба, но ако си го представяте като строг мъж със стоманен поглед, ще сгрешите. Напротив - усмихнат и ведър е, любопитен е към света и има разнообразни интереси.
Обича да играе в различни игри и томболи не толкова заради наградите, колкото за тръпката. Редовно пуска тото и макар че все още не е ударил шестицата, не е загубил надежда. Постоянството не за пръв път му се отплаща - преди няколко години Васил спечелил и уикенд в Пампорово в игра на „24 часа“, а сега ще се поглезят със съпругата си Красимира в галещия уют на „Албена“.