Big Brother обявява кастинг за първата по рода си Стъклена къща в България. Възможност да живеят в нея ще получат най-атрактивните фенове на шоуто, избрани в специално състезание на Nova Play, което стартира от днес и ще продължи до 27 август.

Всички желаещи да станат част от най-вълнуващия риалити проект на годината трябва да запишат кратко видео, в което дават оригинален и убедителен отговор на въпроса “Защо съм подходящ за Съквартирант в Стъклената къща на Big Brother”. През септември, в продължение на цели две седмици,  общо шестима мъже и жени ще живеят в напълно прозрачна къща, изградена в Paradise Center в София.

Участниците в уникалния проект ще бъдат избрани от продуцентския екип на шоуто. Предизвикателствата за тях далеч не свършват с това, защото ги очакват и специални мисии и изпитания. Голямата награда за един от всички съквартиранти в Стъклената къща ще бъде шансът да се присъедини към звездите на VIP Brother 2013.

Домът на новите риалити звезди на България ще бъде достъпен за всички, желаещи да се докоснат до магията на риалити формата.
Междувременно кастингът ще бъде на адрес play.novatv.bg/bbcasting. Всички видеа в него трябва да отговарят на общите условия, а авторите им трябва да имат навършени 18 години. Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю с екипа на проекта.