Младен Стоев-Маджо е последното попълнение в редиците на „Дунав 2010“. До четвъртък по обед преминаването му в русенския тим изглеждаше невъзможно заради зациклилите преговори, но към 22 часа се стигна до разбирателство и Стоев вече бе в Русе. Той ще играе за втори път с екипа в синьо, след като вече бе част от отбора на Ферарио Спасов в периода 2006-2007 година.
Характерното за 29-годишния Маджо, много добър и интелигентен играч с изключително силен и коварен далечен удар, е твърде честата смяна на клубовете - „Локомотив“ (София), „Миньор“ (Перник), „Спортист“ (Своге), „Вихрен“ (Сандански), „Спартак“ (Варна), „Родопа“ (Смолян), „Локомотив“ (Мездра). Тази пролет пък премина в „Добруджа“ и игра за добричлии заедно с Николай Петров-Нико при ремито от 0:0 на Градския стадион в дербито срещу „Дунав“ в Русе. После наниза цели 5 гола при гостуването на отбора си на „Две могили“. Добрич обаче му отесня бързо и веднага след края на първенството тръгна към фалиралия впоследствие отбор на „Светкавица“ /Търговище/. Преди да дойде в Русе, поддържаше форма с „Витоша“ /Бистрица/.
„Младен е опитен играч, от какъвто нашият отбор има нужда, особено в ситуацията, която ни задължава да стартираме мачовете с четирима юноши“, коментира лаконично пред „Утро“ старши треньорът на русенския тим Мирослав Миронов.  
С Младен Стоев картотекираните днес в БФС футболисти на „Дунав“ ще станат 22.
Със задачата да уредят състезателните права на играчите за София заминаха председателят на областния футболен съвет Димитър Димитров-Кулеманс и членът на УС на клуба Явор Кирилов.
Радослав Станев от Варна ще бъде главен съдия на съботния мач между „Дунав“ и „Раковски“ в Русе.