ПФК Лудогорец с помощта на полицията в Разград ще предприеме сериозни мерки за сигурност преди, по време и след предстоящия мач с Партизан от III предварителен кръг на Шампионската лига в сряда, съобщават "орлите" на официалния си сайт.

На стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с опасни предмети, пиротехнически средства, както и с бутилки. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете на "Лудогорец Арена".

ПФК Лудогорец предупреждава, че фенове с артикули на противниковия отбор няма да могат да влизат в секторите, където е ситуирана публиката на домакините. За привържениците на Партизан е отделен сектор "Гости" и всички, подкрепящи отбора, ще бъдат пренасочвани натам.

От клуба напомнят, че билетите за мача с Партизан ще бъдат пуснати в продажба в понеделник в 17:00 часа на касите на стадиона. Същия ден право да си закупят входни талони ще имат притежателите на сезонни карти за 2013/2014 година, както и тези привърженици, които представят билет от съботното домакинство на Черноморец. Във вторник касите отварят в 10:00 часа и ще работят, докато има желаещи да се снабдят с билети за двубоя с Партизан. В сряда гишетата на стадиона отново отварят в 10:00 часа.