Арестуваната хотелиерска съпруга Северина Димитрова е била на спа- и поклоннически туризъм два месеца, преди да я задържат за жестокото убийство на 7-годишната Александра от Поморие, установи проверка на БЛИЦ.
Блондинката, която тази вечер бе прибрана от полицията, след като намериха удушена малката Александра, е публикувала във Фейсбук снимки от почивки в Хисаря и Карлово. На тях тя щастливо позира в СПА-комплекс, както и пред паметника на… майката на Васил Левски в дома им в Карлово!!!

„Семейство Адамс” от Поморие има две русокоси момиченца, красиви като ангелчета, които са като копия на убитата Алекс, става ясно още от кадрите.

Арестуваната Северина е завършила СОУ "Васил Левски" в гр. Гълъбово през 1994 г. В момента работи в семейния хотел „Лагуна” в Поморие. Започнала е там през януари 2006 г. като… общ работник.

Преди няколко дни Димитрова е публикувала във фейсбука си зловещ статус: „Някои хора са като облаците – като изчезнат и денят ти става по-хубав”!!!

На 19 януари пък жената, за която се твърди, че е искала заем от бащата на Александра, а след отказа може да е отвлякла детето му, е пуснала следния пост: „В 21 век най-якото чувство не е любовта, а чувството,че не дължиш пари на никой”.