Нашествие от специални изпълнения очакват днес зрителите на Dancing Stars. Освен, че един от участниците ще се раздели с танците, премиера на нова песен, гост-изпълнители и цирково изкуство ще нажежат дансинга на шоуто тази вечер от 20.00 часа по Нова.

Най-усмихнатият участник ВенЗи, заедно с талантливата Дивна ще представят за първи път новата си песен „Въпрос на време”, а в танците ще ги подкрепят The Center. Във филмовата седмица в Dancing Stars ще чуем и Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени” – Иван Лечев, Веселин Веселинов – ЕКО, Мирослав Иванов с песента „Сняг над Сахара”. Тя е от новия филм на Стефан Командарев – „Съдилището”.

В поредицата хитове ще се насладим на една от най-слушаните песни за годината Ideal Petroff в изпълнение на Криско и танци от красивите момичета от балет Нова.
Танцовото изкуство ще бъде представено от Форти Нгуен от Виетнам, част от трупата на Цирк Елуаз, който ще вдъхнови зрителите с извънземен брейкденс. Не на последно мято танго от „Бурлеска” ще нажежи страстите със Саня Борисова-Илиева и Деан.

Кой ще отпадне довечера и ще се завърне ли Елена в Dancing Stars след гласуването на Facebook страницата на шоуто, ще видим довечера от 20.00 часа по Нова.