"Валентин Илиев подписа официално с ЦСКА, утре очакваме с тима да подпише и Апостол Попов", обяви наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов.

"Пет човека останаха въпреки всичко - Венци Василев, Антон Карачанаков, Ангел Грънчов, Марсиньо и Черни. От чужденците Томаш Черни и Марсиньо обявиха, че остава на всяка цена, което ме радва много. Аз лично се гордея с младите на играчи, като Антон Карачанаков, който също заяви, че каквото и да се случва, той ще остане при нас. Това са момчетата с истински червени сърца. Искам да отбележа още, че всички се съгласиха да им бъдат намалени заплатите с по 40-50-60 процента. Ще направим всичко да сглобим добър отбор", каза още легендата на "армейците".

"Панчарево не съществува, знаете какво става със стадиона. Нямаме кадри, къде сме ние? На дъното сме ние! Тепърва ще започнем да изграждаме, да се вдигаме. Къде сме ние в сравнение с Литекс, Левски, Ловеч? Трябва ни време, няма как да станем шампиони ей така. Мене ми е хубаво да имам 28 играчи, както беше преди години. Спокойно ми беше, но сега не е така. ЦСКА все пак ще трябва да побеждава във всеки мач, ако трябва ще го правим с юноши", добави Младенов.

"Първо искам да изкажа своята благодарност на тези хора, които се появиха в последния момент и с бързи и светкавични действия и преговори отново направиха така, че клубът да съществува. Аз съм един от най-радостните, че стана така, а не станахме ЦСКА Радомир или ЦСКА Нефтохимик. Това е един исторически момент и благодаря на хората, които стоят до мен", каза още Младенов.

"Радвам се също, че една от най-големите легенди, не само на ЦСКА, но и на български футбол, има възможността да бъде част от ръководството. Един честен и достоен човек като Димитър Якимов, един честен и достоен човек като Петък Жеков, които винаги са били искрени, честни, предани и всеотдайни за червената идея", допълни наставникът на "армейците".

"Както виждате, нещата се очертават така, че тази година да бъде оздравителна във всяко едно отношение. Но ние като ЦСКА сме свикнали да възпитаваме един манталитет на победители във всички играчи, така че ние ще гоним победата във всеки един мач, независимо дали с юноши или с 25 опитни футболисти. Видяхте състава в събота, един отбор, с който може би се готвеше да се стартира във "В" група с лиценза на Радомир. Наблюдаваме футболисти на клипчета и на дискове, защото нямаме избор в момента и няма как по друг начин да гледаме футболисти. Много е трудно в момента, но се надявам да привлечем най-доброто в момента, да изградим един състав в движение, отново ЦСКА да побеждава и всички да се радваме", завърши Младенов.