Не сме се ползвали с кой знае какви привилегии - имали сме удобствата, които имат всички семейства на управляващи - живели сме в държавни жилища, по-големите от тези на средностатистическите семейства, помощници вкъщи, хора, които са се грижели за сигурността ни. Това казаха пред bTV внуците на Тодор Живков - Тодор Славков и Евгения Живкова.

Тодор Славков обаче призна, че във времето, когато в България не е имало мерцедеси, той имал и карал такъв. "Но такива имаха всички деца на членовете на ЦК", каза той.

Внуците на Тодор Живков казаха, че не знаят дали дядо им е давал съвети на Бойко Борисов. "Едва ли той е знаел какво ще стане след години", допълни Евгения Живкова.

Евгения Живкова и Тодор Славков казаха, че са близки и се виждат често, но нямат график, по който да организират срещите си.

Те се възмутиха, че до ден-днешен медиите "вдигат кокалите" на майка им - Людмила Живкова и сипят лъжи по неин адрес. Последната, на която силно се подразнили била, че майка им вземала психотропни вещества.