Хип-хоп изпълнителят изнесе своя концерт със запомнящо се шоу.
Известният хип-хоп изпълнител Snoop Dogg, който съвсем наскоро се преименува на Snoop Lion, изнесе своя концерт в България миналата нощ. Кучето пристигна у нас по покана на MediaPro Entertainment и успя да взриви залата.
Звездата пристигна в България с нощен полет от Барселона рано сутринта в деня на концерта. Snoop Dogg се качи на сцената в столичната зала Арена Армеец със специално направена за него тениска на Националния отбор на България, която се връзваше перфектно на имиджа му, като не пропусна и един от своите любими аксесоари - растафарска шапка. Хип-хоп звездата не разочарова никого, изпявайки едни от  най-големите си хитове през годините като: „Drop It Like It's Hot“ , “The Next Episode” ,” California girls”, набиращoтo все по-голяма популярност парче от новия му албум „Reincarnated (Прероден) -  "Here comes the King", накара всички да подскачат с парчето „Jump around”, и още много други, и на финала завърши с „Young, Wild and Free“.
Snoop беше в изключително добро настроение по време на концерта и разговаряше съвсем приятелски с целия екип. Сред присъстващите в залата беше и футболистът Димитър Бербатов.  Двамата са приятели още от преди няколко години и успяха дори да се видят на лична среща и да си поговорят.
Тази сутрин той и целият му екип излетяха от България, като изпълнителят  не прояви претенция да мине през ВИП сектора на летище София. Феновете, които се бяха събрали пред хотела му, за да го изпратят, имаха възможност да се снимат с него и да го поздравят.   
Преди американската звезда на сцената в Арена Армеец, публиката подгря рапърът 100 Кила, заедно с балет VS Dance.  R’n’B певицата Лора Караджова също се появи, за да изпълни дуета си с Килата. Никой от тях не криеше своето вълнение от факта, че именно те бяха избрани да са изпълнителите преди Snoop Dogg.  
Организаторите на концерта се бяха постарали на феновете да не им е скучно преди голямото събитие. Няколко седмици по-рано се проведе графити фест пред паметника на НДК.  Бяха отпечатани и картички за безплатно разпространение по индивидуален проект с лика на Dogg с листчета за свиване, а точно преди големия концерт, пред залата се проведе и скейтборд състезание, провокирано именно от любовта на Snoop към асфалтните сърфове. Освен това се състоя и брейк шоу, с което се забавляваха малки и големи. За радост на публиката всички участници показаха страхотни майсторски умения.