Към добре познатите билети на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“ и „Сделка или не“, сега прибавяме и най-новото попълнение „Лото+“.  Той ще ви предложи още по-големи шансове за печалба, а именно 16 такива. Късметлиите ще се радват само на парични награди с общ брой над 1 милион, а ТОП моментната печалба е 200 000 лева. Наградният фонд в билета „Лото+“ е точно 5 660 000 лева. 
Всеки лотариен билет „Лото+“ има поле за изтриване с четири „Печеливши числа“ и поле „Вашите числа“, които ви дават 16 възможности за печалба. Ако след изтриване на скреч полетата, някое от числата в полето „Печеливши числа“ съвпада с някое от числата в полето „Вашите числа“, печалбата е паричната сума изписана под съвпадащото число.
Дори вашето талонче да се окаже непечелившо, остава възможността за участие в жребия за добре познатия на феновете на играта „Специален шанс“. За да участвате в допълнителните тегления на специалните печалби е необходимо да регистрирате кода от билета в интернет на адрес: www.7777.bg или по телефона на 0700 42 100 и да стискате палци да бъдете сред изтеглените щастливци. Новият билет е на стойност 2 лева и вече можете да го намерите в търговската мрежа на Национална лотария.
Тази седмица в предаването Национална лотария бяха раздадени общо 199 924 лева.
В първата игра „Щастливата монета“ голяма щастливка, която вече се радва на чисто нов автомобил се казва Надя Маринкова от София. Тя няма да остане незабелязана из улиците със своята нова червена кола. Дамата е от София, на 39 години и работи като съдебен деловодител.
Двамата участници, които застанаха пред сейфовете са Весела Илиева от град Сливница и Ивайло Чернинков от Сливен. Младата дама започна с отварянето на знак Х и тя беше първата, която си тръгна със сумата от 6250 лева. Определя себе си като умерено хазартна личност и любимото й място е Рим. 23-годишният Ивайло игра със собствената си система 1-3-6-9, която му донесе печалбата от 12 000 лева. След като избра печелившо куфарче умножи своята сума на 24 000 лева.
Участникът в играта „MEGA JACKPOT” на Национална лотария тази събота се казва Златко Анастасов от Харманли. Той направи първата си грешка на сумата от 10 000 лева. Продължи своята игра и на 20 000 реши да се откаже сам. Голямата му мечта е скоро да стане баща, живее заедно с половинката си от 10 години. Спечелената сума ще му е от полза, тъй като в момента е безработен.                             

За да вземат своите автомобили лично в студиото дойдоха „Най-големият късметлия“ – Мария Стойчева от Стара Загора и „Най-големият карък“ – Калоян Гаврилов от София. Двамата участваха в специалната играта „Специален шанс“ и регистрираха своите НЕпечеливши билети в периода 11 май– 8 юни. За да се превърне в „Най-големия карък“ Калоян е регистрирал 2678 билета „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“.       

От играта „Специален шанс“ тази събота в студиото, лично от водещия, своята награда  на стойност 2000 лева получи Христина Бабаджанова от гр.Елхово. 
Двама са щастливците, които вече се радват  на своите моментни награди от билета на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“, техните имена са:

Георги Балджиев от Севлиево  (лека кола)
Димчо Димов от с.Венчан ( джип)

Всички останали късметлии от играта можете да видите на www.7777.bg

Следващата седмица играта ‚Специален шанс“ от билетите „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“ и ‚Сделка или не“ ще даде отново двойно повече награди: 12 печалби от 100 лева, 1 от 300 лева и голяма печалба от 2000 лева
  
Ако и вие искате да сте на мястото на печелившите е нужно само да си набавите билет на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. Очакват ви много парични и страхотни предметни печалби! Сега имате възможност да опитате своя късмет и с билета „Сделка или не“. С него може да се радвате на награди от 3 до 100 000 лева, като освен това се крие и участие в жребиите за Специални телевизионни игри „Сделка или не“ за 500 000 лева и 1 МИЛИОН лева.