Завърналата се от Монако Мисис България 2008 Ана Иванова и младият актьор Ники Станчев бяха бурно аплодирани от гостите на дизайнерката Милена Вельова,  която представи предпремиерно в София новата си колекция Есен-зима 2015. Тоалетите триумфираха неотдавна на най-голямото модно изложение - парижкото прет-а-порте  "Who is next". В пролетното ревю, което се състоя в ресторант "Градина" в Студентски град, се включи и друга актриса - Ваня Давчева, както и топмоделите на агенция Хай Левъл.
Братът на дизайнерката - музикантът Калин Вельов, даваше вещи напътствия за дефилето. Водещата на събитието -  журналистката и ПР Патриция Кирилова, също представи вечерен тоален на Милена Вельова. В първата част на ревюто гостите видяха новата зимна колекция на дизайнерката - ежедневно-елегантни и тоалети за парти, от ръчно рисувано трико с асистент художник Нели Деянова. Втората част бе с пролетно-летни предложения, изпълнени с цветове и артистизъм.
"Благодаря на всички прятели за подкрепата и професионализма при представянето на новата ми колекция "Ти и аз в Париж" в ресторант Градина. На Вип Комюникейшън за организацията и на медиите - за присъствието. На Ева Серева от Мейкъп Студио за грима и на Горян Стоянов за прически. Щастлива съм, че ви срещнах и сте до мен!", каза развълнувано пред гостите дизайнерката, неотлъчно следвана от дъщеря й, която дефилира с детски тоалети.