Американската актриса Линдзи Лоън твърди, че да осанеш трезвен никак не е лесна задача.

В момента звездата води свое собствено шоу по телевизионния канал на медийния магнат Опра Уинфри.

След години на шумни купони, алкохол, наркотици и проблеми със закона Линдзи най-накрая реши да се завърне на телевизионния екран и да се бори с вредните си навици.

"Трезва съм, но съм била много близо до обратното състояние, плашещо е. Обичам нощния живот, танците, забавленията и смеха, това е страхотно чувство. Въпросът е да знаете, че когато сте в такава ситуация, когато около вас има много алкохол и други изкушения просто трябва да не се поддавате", коментира Линдзи.

Междувременно Лоън се бори все по-амбициозно и за възвръщането на старата си звездна слава. След успешната кариера на "дете чудо" звездата трудно понесе вниманието и парите и в продължение на години вървеше по лошия път на наркотиците, алкохола и проблемите със закона.

"Аз просто искам да се завърна на снимачната площадка, нищо друго няма да ме направи така щастлива. Това е моята терапия, това храни душата ми, това ме кара да продължавам и ми дава енергията, от която имам нужда за да живея", категорична е актрисата.

За да се възстанови още по-бързо от предишното си състояние, Лоън се е записала на курс по танци. "Това е една много добра тренировка. Дава възможност на жените да поддържат перфектно тяло. Харесва ми, потя се много повече, отколкото когато правя йога упражнения или бягам на пътеката", добавя звездата.