Нападателят Радамел Фалкао може да се върне отново в Ла Лига, след като спекулации свързват колумбиеца с Реал, но за момента играчът на Монако мълчи за бъдещето си.

Фалкао напусна Атлетико /Мадрид/ и отиде в Монако след трансфер на стойност 60 милиона евро. Той направи много стабилен първи сезон, но контузия през януари го остави извън терените, а участието му в Мондиал 2014 става все по-несигурно. Докато се възстановява Фалкао живее отново в столицата на Испания, а феновете на Реал са сигурни, че той ще се присъедини към тима им, заради амбициите му за Шампионската лига.

"Феновете, с които съм говорил в Мадрид ми пожелават да се възстановя бързо и се надяват да играя на Световното първенство. Някои ме питат дали ще се присъединя към Реал Мадрид, но това са само възможности. В момента единственото, което ме интересува е да се възстановя. Реалист съм. Наясно съм с размера на контузията ми и просто искам да се възстановя, за да играя в новия ми клуб Монако. И ако се класираме за Шамионската лига искам да съм готов", каза Фалкао пред "Marca".