Бившата руска тенисистка и синът на Иглесиас имат връзка вече 12 години и е любопитно, че през цялото това време двамата не са се виждали нито веднъж.

"Съпругата ми, моите синове и братята на Енрике я познават, но не и аз", разкри Хулио пред британския вестник "Мирър".

Иглесиас-старши обаче не изневерява на имиджа си на разбивач на женски сърца, като споделя пред изданието: "Трябва да призная, че Енрике има добър вкус". През октомври м. г. се появиха слухове за криза в отношенията между бившата тенисистка и певеца. "Анна се умори да чака Енрике", обяви в. "Ню Йорк Пост". Според изданието връзката на Енрике и Анна преминава през най-тежкия си момент, но засега двамата не са обявили, че се разделят.

Енрике и Хулио-младши са двамата сина на Хулио Иглесиас, които продължиха по неговите стъпки. Но скоро в списъка може да се добави още едно име, ако всички върви по план. Родриго Иглесиас, роден от връзката на Иглесиас-старши с Миранда Ринсбургер, се появи преди няколко дни на корицата на испанското списание "Ола" и обяви, че най-голямата му мечта е да стане певец.

Терминал 5 на летище Хийтроу в Лондон беше удостоен с наградата за най-добър терминал в света заради безплатните козметични процедури и двата ресторанта със звезди на Мишлен.