Няма да има предсрочни парламентарни избори, това каза лидерът на Атака Волен Сидеров след среща с ръководството на БНТ.

Той обясни поводът за срещата пред медиите, а именно, че БНТ и медиите като цяло не отразявали обективно случващото се през последните дни. Той каза, че този протест бил тенденциозен и организиран от пияни млади наркомани, които пушели трева в Борисовата градина и след отивали да протестират.

Сидеров, който държи кворума в парламента и е безценен за БСП и ДПС не пропусна възможността да нахока строго журналистите, а на всеки неудобен въпрос обясняваше на съответния репортер колко е поръчков и платен. За здравите момчета около него пък каза, че не му били охрана, а полицейската палка, с която бе заснет му служела, за да се отбранява от плъзналите из София през последните дни помияри.

Зад протестите той каза, че стояла партия ГЕРБ, както и това, че полицията не си вършела работата да въведе ред, тъй като няма нито един арестуван. След БНТ Сидеров поведе хората си пред парламента и в момента част от тях се разотиват. Други тръгнаха към централата на партията.