CINEBUM и Форум Филм България впрегнаха усилия да усмихнат началото на лятото ви. Цветната и очарователна, анимацията “Универсиет за таласъми” тръгва по родните екрани от петък, 21.06.2013г. А ние разбира се ви предоставяме възможността да приберете оригинални награди от филма в най- новата ни игра. Тя е ситуирана тук:

www.monstersuniversity.cinebum.eu

Там ви очакват Декан Сухарска и цяла плеада състуденти от университета, които бързат да заемат университетските шкафчета. Там ви очакват всички правила и награди. Играта стартира на 14.06.2013г. и ще приключи на 28.06.2013г. Тогава ще изтеглим и обявим победителите, които ще си поделят нашите награди, любезно предоставени от официалния разпространител на филма за територията на България, Форум филм.

Наградите са:
Суитчър- 1 бр.
Бутилка- 1 бр.
Тетрадки- 2 бр.
Комплект door hangers


Наградите ще бъдат изпратени напълно безплатно на победителите, на посочен от тях адрес, за сметка на www.cinebum.eu!


Гледайте “Университет за таласъми” от 21-ви юни САМО В КИНАТА! Разпространява Форум Филм България!
Преди да отидат в най-голямата фабрика за писъкопреработване – Таласъми ООД, Майк Вазовски и Джеймс П. Съливан, станал известен като Съли, имат бурно колежанско минало. Смахнати партита, среднощни шегички и може би поне малко учене, бележат годините им в Университета за таласъми. За всеобща изненада преди да станат неразделни приятели и професионалисти в улавянето на писъци, Майк и Съли съвсем не са били близки.

От първия момент, в който се срещат в университета става ясно, че са коренно различни и не могат да се понасят. В бурния свят на университетското братство Майк и Съли съвсем не са сред най-готините студенти.