Един от най- очакваните филми за годината. Финала на една от най- обичаните трилогии на нашето време. ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АМРИИ атакува световните екрани от 19.12.2014г. Ние с официалния разпространител на филма за територията на България- Форум Филм за трета поред година ви предоставяме възможността да приберете оригинални награди от средната земя. Съвместната ни инициатива стартира ДНЕС (12.12.2014г.) и ще приключи на 26.12.2014г. Още на следващия ден ще изтеглим и обявим 10 от вас, които ще си поделят оригинални ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АРМИИ награди, любезно предоставени от Форум Филм България.

Инициативата е позиционирана на адрес:

www.hobbit3.cinebum.eu

Там ви очакват всички 5 армии  и техните командири. Подредети ги в правилния ред и се регистрирайте. Оригиналните ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АРМИИ награди, които ви очакват са:

3 бр. значки;
2 бр. magnetic photo frame;
2 бр.шапки;
2 бр. ключодържатели;
1 бр. тениска.


Всички награди, ще бъдат изпратени до посочен от спечелилия ги адрес, за сметка на www.cinebum.eu ! Всички награди са осигурени от официалния разпространител на ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АРМИИ  за територията на страната: Форум Филм България.

ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АРМИИ идва по родните екрани от 19.12.2014г. Разпространява Форум Филм България.