Дъщерята на Майкъл Джексън Парис бе приета в болница, като вероятната причина е опит за самоубийство, съобщи специализираният сайт за новини за шоу бизнеса TMZ.com.

Говорител на полицията отказа да потвърди самоличността на отведения в болницата пациент, но посочи, че полицаите са били извикани призори в имот в Калабасас, южно от Лос Анджелис, където живее 15-годишната Парис Джексън. Момичето е пуснало във вторник вечер няколко съобщения в "Туитър", сред които: "Защо сълзите са солени?", "Вчера всичките ми проблеми изглеждаха изчезнали, сега напротив изглежда, че са тук завинаги". Според TMZ, който цитира анонимни източници, става въпрос за опит за самоубийство.

Парис е изнесена от дома си на носилка, след обаждане на телефона за спешни случаи 911, като вероятно се касае за свръхдоза медикаменти. Източник от спешните служби е казал през TMZ, че по китките на момичето е имало разрези. Говорител на полицията отказа да даде подробности, позовавайки се на забраната да се разкрива самоличността на пациенти при спешни случаи. Парис е второто дете на Майкъл Джексън, който има и двама синове Принс и Бланкет. Тя дебютира в киното с ролята си във филма "Lundon`s Bridge and the Three Keys".