„Стелла Ангелова демонстрира нисък морал, лош вкус и елементарност човешка". Така членът на журито на "Денсинг старс" Калин Сърменов коментира средния пръст, който каскадьорката показа като реакция на негова критика. Милото каза, че музиката не влиза в Стелла и че изпълненията й са по-скоро техника, отколкото чувство. Средният пръст на Стелла предизвика възмущение у всички в журито и те вдигнаха доста ниски оценки. Въпреки това тя се класира на финала, а Део отпадна от състезанието.

Пред Нова ТВ Сърменов призна, че жестът на Стелла е повлиял на оценката на втория й танц в оспорваната надпревара в понеделник вечер. Директорът на Сатиричния театър не скри недоволството си от факта, че Стелла и Наско се класираха за финала вместо Део, въпреки че според него каскадьорката тацува "малко по-добре от Део".

"В гласуването с есемеси има голяма доза неравноправие и нечестност", отсече актьорът. Неодобрение на поведението на Стелла изрази и Алфредо Торес, като заяви, че журито се състои от професионалисти с кариера, които не са попаднали в шоуто случайно и не заслужават подобно отношение.

„Не одобрявам жеста й, но мисля, че тя в сърцето си не таи нищо лошо към когото и да било", коментира Илиана Раева. Галена Великова пък не скри разочарованието си, че интрига се е получила в самия край на шоуто, което до момента било изцяло позитивно.