Днес (15.03.2014г.) стартираме нова инициатива, съвместно с колегите от издателство PRO BOOK! Джоузеф Файндър, който миналото лято разтърси Холивуд с екранизацията по неговата „Параноя“ сучастието на Харисън Форд атакува родния книжен пазар за пореден път. След като през 2013г. „Изчезнал“ влюби родния читател в Ник Хелър, сега писателя ни кара да преминем през множество пластове от връзки, манипулации, задкулисни игри и заблуди, за да стигнем до Истината в „Погребани тайни“.

Когато Алекса, дъщерята на милиардера Маршъл Маркъс е отвлечена, баща й се обръща към единствения човек, на когото има доверие – семейния приятел и независим следовател Ник Хелър. Алекса е заровена жива, видеокамера излъчва на живо по интернет всяка секунда от оставащия й живот. Кои са тайнствените похитители и защо няма искане за откуп? С помощта на бившата си приятелка – агента на ФБР Диана Мадигън – Ник Хелър трябва да премине през множество пластове от връзки, манипулации, задкулисни игри и заблуди, за да стигне до Алекса преди да е станало твърде късно.  За да спаси момичето, което е израснало пред очите му, Ник няма да се спре пред нищо и е готов да унищожи всеки, застанал на пътя му. Дори и бащата на Алекса.

Издателите на „Погребани тайни“ от PRO BOOK ви предоставят възможността да спечелите 4 копия на бестселъра на Джоузеф Файндър. Нашата инициатива е позиционирана тук:

www.pogrebanitaini.cinebum.eu

Там ви очаква нашият „букет от герои“, пълните правила за участие и формата за регистрация. Играта стартира сега и ще приключи през април. Всички  спечелени награди, ще бъдат доставени до победителя за сметка на организаторите.

„Погребани тайни“ и „Изчезнал“ са на българския книжен пазар, благодарение на ИК PRO BOOK.