Добре дошли в страната на приказките. Мислите, че знаете историята? Мислите, че спящата красавица ви е до болка позната? Мислите, че всичко е очаквано, предвидимо и предсказуемо?

Забравете всичко! Забравете това, което някога сте чували или гледали. Тук е Господарката на злото. Тук е Злодеида. Тук е Анджелина Джоли в може би най- прилягащата и роля в кариерата и.

Премиерата е следващия петък на 30.05.2014г. Филмът идва във всички формати, включително 3D, IMAX 3D и 4DX. Разпространява Форум Филм България.

Нашата премиера е днес. 10 награди от оригиналния мърчъндайз на филма, както и два двойни билета, за премиерата на „Господарка на злото“ в кино СИНЕМАКС, Благоевград, очакват всички вас. Играта е позиционирана тук:

www.maleficent.cinebum.eu

Там трябва да изберете герой, с който ще се впуснете в приключението. Да го вмъкнеш в замъка на крал Стефан, да го преведеш из многобройните коридори, докато стигне до тронната зала, където да благослови или излее своето проклятие върху новородената кралска наследница. Успееш ли, те очакват:
Мъжка тениска- 2 бр.
Оригинален часовник- 1 бр.
Дамска тениска- 2 бр.
Оригинален тефтер- 2 бр.
Термо чаша- 3 бр.

- два двойни билета, за 3D прожекция на „Господарка на злото“ в премиерната седмица на филма, в кино СИНЕМАКС, гр. Благоевград

Пълните правила за участие, срокове и др. може да откриете на официалната страница на играта.„‘Господарка на злото“ идва в кино салоните в цялата страна от 30.05.2014г. Разпространява Форум Филм България.


В „Господарка на злото“ Злодеида (Анджелина Джоли) е красива и невинна млада жена с прекрасни черни крила, която води идиличен живот в мирно горско кралство, до деня, в който армия човеци нахлува и заплашва хармонията на страната й. Злодеида се изправя като най-яростната защитничка на земите си, но става жертва на безмилостно предателство, което започва да превръща чистото й сърце в камък. Решена да отмъсти, тя подхваща епична битка с краля на човеците и проклина новородената му дъщеричка Аврора. Детето расте и Злодеида разбира, че Аврора държи ключа към мира в кралството, а също и към истинското щастие за самата нея.