DarikNews.bg отбелязва днес своя 18-и рожден ден. Сред богато съдържание на сайта специално място заемат местните новини с 27 регионални страници, казват от екипа на медията.
„За тези 18 години успехът на сайта се дължи на доверието на потребителите, стотиците хиляди публикации, бързината, авторското съдържание и обективността на редакторския екип. В нашия ненадежден свят няма нищо по-трудно достижимо и крехко от доверието и затова благодарим на читатели си, че са с нас през всичките тези години“, разказват от екипът на DarikNews.bg в празничния ден.
Те допълват, че DarikNews.bg предоставя актуални новини във всички сфери, които вълнуват българите. Сред разнообразното съдържание за читателите са важните теми от регионите на страната, българската политика и икономика, социално-обществения и културен живот, както и значимите световни събития. Следвайки тенденциите, сайтът набляга и на ценни съвети за ежедневието, поднесени от експерти в съответните области. 
DarikNews.bg е част от „Нет Инфо“ - българска дигитална медийна и технологична компания. Тя е в „Нова Броудкастинг груп“, която достига до 89% от интернет потребителите в България, сочат данни на Гемиус за м. октомври 2023 г. В портфолиото на компанията са сайтовете АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay.
/ВСР