„Тайните сигнали на общуването“ от Ванеса Ван Едуардс оглави седмичната класация по продажби на книжарница „Хермес“ в Русе.

Това е полезен практически наръчник, който ще ви научи да изпращате правилните вербални, невербални, гласови и визуални сигнали, за да привличате внимание и да зачитат мнението ви. Освен това ще разберете как да тълкувате множеството сигнали, които получавате, за да прецените на кого да се доверите и да планирате умело следващия си ход. Въоръжени със знанията как да звучите по-убедително  при личен контакт, по телефона или имейла, как да вдъхвате респект и как да разпознавате скритите емоции, вие ще комуникирате по-автентично и уверено. Всичко това ще ви помогне не само да реализирате целите си, но и да изграждате пълноценни отношения в личен и професионален план.

Друго интересно заглавие, което попада в класацията тази седмица, е „Живот между преражданията“ от Майкъл Нютън. В тази книга за пръв път д-р Нютън разкрива стъпка по стъпка своите методи в областта на духовната регресия. Неговият основан на практиката подход към духовното хвърля светлина върху вечните въпроси кои сме, откъде идваме и защо сме тук.

За още интересни и полезни книги, заповядайте на място в книжарница „Хермес“ гр. Русе, ул. „Александровска“ 70.

1.  „Тайните сигнали на общуването“- Ванеса Ван Едуардс
2.  „Астрид Линдгрен“- Зузане Лидер
3.  „Килимените хора“- Тери Пратчет
4.  „Хари Стайлс – създаването на един модерен мъж“ - Шон Смит
5.  „Завръщане в кафенето на края на света“- Джон П. Стрелеки
6.  „Сърце“ - Виктория Бешлийска
7.  „Тес от рода Д’Ърбървил“- Томас Харди
8.  „Нека да ти нарисувам“- Данис Маклауд
9.  „Приказки и картинки“ - В. Сутеев
10. „Живот между преражданията“- Майкъл Нютън

Класацията е направена въз основа на реализираните продажби в периода 11.09.2023г. - 17.09.2023г.