Театрална терапия, забъркана от Валентин Ганев в сценичната среда на Красимир Вълканов и под звуците на Слав Бистрев - това е спектакълът „Джийвс и Устър в Пределно неясно“, който ще гостува в Летния театър в Русе на 8 август.
Безпределните Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев повдигат неясната завеса на театралното задкулисие в едно лудо джентълменско надиграване. Трима актьори в дванайсет роли преследват една крава в полукриминално любовно судоку с политическо намигване. И всичко това - на ръба на провала. Кръстанов, Бахаров и Пеев си партнират на сцената за втори път след успеха на „Отчаяни съпрузи“, като този път жонглират с емблематичните герои на легендарния Удхаус.
Действието се разхожда по ръба на абсурдизма с типичния британски усет за комичното. Изобретателната драматургия и остроумните диалози отмерват забързания ритъм на представлението, за да ни оставят без дъх от смях. В центъра на историята е знаковото дуо на Удхаус - Бърти Устър и неговият верен иконом Джийвс, които познаваме добре от цялостното творчество на британския автор.
Този път около Устър се завърта метасюжет или пиеса в пиесата. Решението да постави моноспектакъл за скорошните си преживявания в една селска къща, той се обръща към Джийвс за помощ, но тревогите му не спират дотам,  подготовката на спектакъла повлича след себе си лавина от проблеми, интригите се завързват все повече и довеждат до потенциален годеж с катастрофални последствия.
Ето част от отзивите за британската постановка на пиесата на легендарния англо-американски комедиограф сър П.Г.Удхаус в медиите на Острова:
„Остра като бръснач изобретателност... Комедия в най-чистия й вид.“ (списание „Тайм аут“);
„Самият Удхаус би харесал тази пиеса... Улавя деликатната невинност на работата му със замах.“ (вестник „Телеграф“);
„Как драматизирате велик роман като „Законът на Устърс“ на П. Г. Удхаус? Отговорът е тази пиеса. А резултатът е вдъхновяващ спектакъл със силен отзвук.“ (вестник „Гардиън“).
„Направо с кеф да си дадеш парите за билет“, както казва героят на Удхаус - Бърти Устър.