Неизвестният за широката публика Любомир Вушовски ще е главен съдия на утрешния мач в столицата между ЦСКА 1948 II и „Дунав“. Всъщност, донякъде ни е познат - на 17 март ръководи двубоя в Русе срещу „Лудогорец 2“ /0:1/. Другото, което знаем за него е, че е герой в акцията „Приеми предизвикателството“, която агитираше гражданите да останат вкъщи по време на първата ковид вълна. Тогава Вушовски жонглира за време с топче... тоалетна хартия! 
Ако питате откъде е този рефер, няма да ви изненадаме особено - от София! Все едно варненец да свири „Черно море“-ЦСКА или пловдивчанин „Ботев“-“Левски“! 
Есенният мач в Русе между „Дунав“ и ЦСКА 1948 II завърши 0:0. Тогава титуляр за нашите бе Кристиан Тасков, който си тръгна после тихомълком и днес е футболист във втория тим на столичани.
Но за тях не е новина, че привличат млади и надеждни играчи. Само през тази зима се „обзаведоха“ с още 8 футболисти - Станислав Нисторов, Борис Иванов, Ивайло Иванов, Преслав Антонов, Ариф Ферадов, Наско Кехайов, Светослав Диков. По-рано прибраха Мариян Тонев от „Крумовград“, Айвън Ангелов /към когото „Дунав“ имаше интерес/ от „Беласица“ и Ариф Ферадов от „Спортист“ /Своге/.
ЦСКА 1948 II със сигурност е много добър отбор, не само защото е водач във Втора лига с 65 точки, на 8 пред „Етър“. През есента старши треньор на тима бе Валентин Илиев, но той напусна сам и бе наследен от Атанас Рибарски.