Как се определя статута и качеството на един онлайн букмейкър за спортни залози? Анализаторите от Betenemy имат цяла страница за топ букмейкърите в страната и през последните години демонстрират особено внимание и сериозен поглед към трендовете на индустрията. Нека обърнем внимание на основните качества, които един бранд трябва да разполага, за да се нареди сред челните позиции.

Сигурни сме, че много от играчите следят промоциите и бонусите, но ще стигнем и до тях. Първото и основно изискване за повечето анализатори е фактът, че те винаги ще търсят лиценз. Това е основното правило и ако не знаете кои са лицензираните брандове, то в тази платформа ще откриете сигурен линк за достъп до лицензиран оператор за спортни залози и казино игри. Това е гаранцията за качество и честна игра, предоставена от законовите разпоредби.

На следващото място ще открием, че често се обръща внимание и на елементи като регистрация за по-малко от 5 минути и факта, че самият процес не трябва да бъде толкова сложен за повечето клиенти. И до днес има потребители, които не искат да минават през мащабен и сложен процес. Повечето брандове вече промениха условията и дори обясниха ясно и лесно защо е необходимо да се прави верификация. Най-лесният отговор е, че не искате вашите печалби да бъдат изплатени на друг, следователно имате нужда от висока сигурност.

Бонусите, вярвате или не, отиват на трето място в тази класация. Всеки клиент би искал да получи малко повече от избрания бранд. Следователно има промоции за лоялни клиенти, както и за нови такива. Букмейкърите предоставят забавление и както се посочва много пъти, нито един бонус не е просто дарение, а се предоставя за игра, като при изпълнение на общите условия могат да се теглят и самите печалби. Най-важното е, че всеки един от бонусите трябва да се предлага по желание и във всяко едно време може да бъде отказа. Няма санкции или други наказания.

В списъка с критерии за по-висока оценка на даден бранд ще се позиционират и услуги като онлайн стрийминг на събития, възможност за опции като кеш-аут – ранно изтегляне на залога, по-добри условия при множествени залози и още много други. Идеята е, че един залог вече не се маркира на листче, а е в дигиталното пространство, като клиентите имат пълната свобода не просто да го променят в хода на играта, но и да правят нови, да затварят стари прогнози и още много други. Дигиталният свят наистина даде нова свобода на клиентите и сега наблюдаваме надпреварата на иновациите. Тук печелят самите спортни фенове.

След като говорим за дигитален свят, нека не забравяме, че още един фактор е мобилното приложение на даден бранд, както и възможността за персонализиране. Мобилното приложение на един букмейкър следи нашите интереси, предлага по-интересни спортни събития и ни предоставя пълен контрол над залозите, като включва всичко описано в горните редове. Не всеки бранд има разработено такова, но нека приемем, че винаги е въпрос на време, все пак всяка платформа има нужда и от техническо време за създаването и изпипването на детайлите.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Всички описани плюсове не променят факта, че говорим за спортни залози с реални средства, следователно се стремете да се забавлявате, а не да преследвате невъзможни печалби. Във вторият сценарий статистиката доказва, че почти никога няма положителен краен резултат, точно обратното.