Обиколихме цяла България, за да може в диалог с хората да видим кой е техният дневен ред и какви са техните проблеми, каза пред жителите на гоцеделчевското село Корница председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който посети селото и участва във възпоменателен митинг в памет на жертвите от „Възродителния процес“ през 1973 година. 
От цяла България получаваме един важен проблем, а именно високата инфлация, високите цени, несигурни работни места, недостатъчни доходи, каза още Карадайъ. Председателят на ДПС посочи, че партията поема конкретен ангажимент за решаване на тези проблеми. 
Сред приоритетите, изведени от срещите в страната, е ефективно и целенасочено използване на ресурса, предвиден за България от Европейския съюз, подкрепа на уязвимите групи от населението, достъпно здравеопазване. Сред приоритетите е и качественото образование на младите хора, предвидима среда за развитие на бизнеса, съдебна реформа, която да гарантира независима и ефективна съдебна система, каза още Мустафа Карадайъ.